Recrutare pentru poziții operaționale


Recrutarea pentru pozițiile de angajați operaționali în domeniul retail, logistică și producție ridică foarte multe provocări. Canalele uzuale pentru identificarea candidaților potriviți nu dau rezultatele cele mai bune, de aceea, IDTOTAL vă oferă un serviciu personalizat, care vă va permite să identificați cele mai potrivite persoane pentru posturi full time sau part time.

Date și fapte care ne recomandă ca partener preferat al clienților noștri

Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții logistice adaptate cerințelor dumneavoastră

+ 250

clienti

+ 20000000

obiecte scanate anual

+ 700

proiecte implementate

+ 2000

echipamente inteligente

+ 3000

personal disponibil

+ 20

ani pe piata din Romania

Recrutare angajați operaționali

IDTOTAL are experiență îndelungată în proiecte de recrutare angajați operaționali și vă poate sprijini prin identificarea candidaților potriviți indiferent cât de multe provocări ridică poziția neocupată. Dacă sunteți în căutare de personal de logistică, lucrători comerciali sau angajați la linia de producție, puteți să apelați la echipele noastre de recrutare și veți avea siguranța unor rezultate reale și rapide.

Recrutare personal operațional

Personalul operațional este direct productiv, sunt angajații din prima linie care interacționează cu clienții sau care fac posibilă producția sau logistica produselor proprii. În fiecare trimestru există zeci de mii de posturi în România care nu se ocupă, în special în sectoarele care presupun munca manuală. Pierderile cauzate de neocuparea acestor posturi sunt foarte mari și, de multe ori, nerecuperabile – cauzate de pierderea unor proiecte sau a unor clienți. De aceea, acum vă sprijinim prin oferirea unei soluții eficiente pentru ocuparea posturilor operaționale.

Cine are nevoie de aceste servicii?

Personalul operațional pe care îl putem recruta poate fi solicitat de companiile active în domeniile retail, logistică, producție, construcții, etc.

Ce fel de poziții puteți recruta?

Putem identifica persoane potrivite pentru orice fel de posturi operaționale, în toată țara. În general, pozițiile pentru care am avut cele mai multe solicitări au fost cele de lucrător comercial, operator logistic și personal productiv.

De unde identificați persoanele recrutate?

Avem mai multe canale prin care identificăm persoanele potrivite pentru fiecare poziție, de la bazele de date până la recomandări, interviuri directe, anunțuri pe grupuri sociale, etc.

Cât durează un proiect de recrutare?

Proiectele de recrutare personalizate pot dura între 1-2 săptămâni pentru proiecte mai simple până la 6 săptămâni pentru proiecte complexe, care presupun un număr mare de poziții sau cerințe speciale.

Cât costă serviciile de recutare?

Tariful pentru serviciile de recrutare se stabilește personalizat, în funcție de tipul pozițiilor pentru care se face recrutare, de numărul de poziții deschise, de durata de angajare, etc. Tarifele pentru aceste servicii sunt foarte competitive și rezultatele obținute sunt mult superioare celorlalte variante de recrutare pe care companiile le au la dispoziție în mod normal.

Cereți o Ofertă

Cereți o Ofertă   sau pur și simplu ne puneți o Intrebare

CERE OFERTA

BLOGUL NOSTRU

22 decembrie 2020 Business

7 sfaturi pentru afaceristi la inceput de drum

22 decembrie 2020 Sfaturi utile

Leasing de personal – avantaje si dezavantaje” este blocat Leasing de personal – avantaje si dezavantaje

22 decembrie 2020 Logistică

Ce trebuie sa contina un lant de aprovizionare modern?

Cere oferta