Optimizare Aprovizionare

Având în vedere experiența acumulată în domeniul logisticii, echipa IDTotal a dezvoltat o platformă software care permite clienților optimizarea stocurilor de marfă din punctele de vânzare. Procesul de optimizare aprovizionare și gestiune stoc este posibil cu ajutorului unui program personalizat în acest scop.

Optimizare aprovizionare și gestiune stocuri cu programe specifice

Programul de optimizare aprovizionare funcționează prin profilarea stocului de marfă existent în toată rețeaua clientului prin încărcarea în platforma dedicată ID.EAL Stock, care va determina încărcarea optimă pe fiecare magazin funcție de istoricul de vânzare și de disponibilitatea produselor la raft, făcând propuneri pentru transferuri între magazine care să îmbunătățească profitabilitatea per ansamblu a companiei.

Gestiune stocuri si optimizare aprovizionare

Optimizare aprovizionare si gestiune stoc

Cine are nevoie de asemenea servicii?
Cum se desfășoară serviciul de optimizare stocuri?
Ce beneficii aduce acest sistem de optimizare aprovizionare și gestiune stocuri?
Cât costă acest serviciu?
Costurile se determină în funcție de numărul de puncte de vânzare gestionate de client și de numărul de SKU-uri prezente în nomenclatorul de produse. Sistemul de optimizare aprovizionare și gestiune stocuri funcționează în regim de abonament, putând fi utilizat permanent, pe o bază cel puțin lunară, pentru a putea obține rezultate cât mai bune. Intrați în legătură cu consultanții noștri pentru a primi o ofertă personalizată.
Distribuie pe:

IDTotal © 2019 – Toate drepturile rezervate – Servicii Optimizare SEO by Plum Media

Distribuie pe: