Inventariere Mărfuri

Companiile care lucrează cu mărfuri investesc sume importante în stocurile care le asigură disponibilitatea produselor în magazinele proprii, depozite și puncte de lucru, permițându-le acestora să răspundă mai bine cererii din piață. O reflectare corectă în sistemele ERP proprii a stocurilor de mărfuri este esențială pentru a putea organiza o re-aprovizionare (replenishment) adecvată, la nivel de SKU, dar și pentru a minimiza pierderile cauzate de o gestionare defectuoasă sau de fraude.

Servicii de inventariere mărfuri și stocuri

Externalizarea inventarierii de stocuri este un serviciu care se adresează retailerilor și firmelor din domeniul logistică și distribuție și care le permite acestora să obțină importante beneficii prin subcontractarea activităților de inventariere mărfuri și stocuri derulate în locațiile proprii către o companie specializată. Serviciile de inventariere mărfuri și stocuri reprezinta un produs modern, disponibil la cerere, în orice locație din țară.

Servicii de inventariere mărfuri și stocuri

Servicii de inventariere mărfuri și stocuri

Când aveți nevoie de externalizarea serviciilor de inventariere stocuri?

Inventarierea este o activitate obligatorie, atât din punct de vedere legal, cât și din punctul de vedere al responsabilităților de business ale administratorului,fiind necesară pentru asigurarea unei funcționări normale a companiilor care gestionează stocuri. Există mai multe semnale prin care puteți să vă dați seama când aveți nevoie să externalizați serviciile de inventariere:

  • Ați ajuns la un număr mare de locații proprii (peste 10), distribuite la distanțe mari, și mobilizarea personalului pentru inventariere a devenit o problemă (aveți dificultăți în a atrage personal în comsiile de inventariere)
  • Nomenclatorul de produse a ajuns la mai mult de 5.000 de coduri. În această situație devine tot mai greu de gestionat un inventar, chiar și în condițiile utilizării unui software bazat pe coduri de bare, pentru că pot apărea excepții sau erori de scanare din partea personalului care nu are această experiență zilnică. Leonhardt
  • Aveți suspiciuni de fraudă sau de manipularea rezultatelor inventarelor. Dacă vi se raportează lipsuri în magazin sau dacă inventarele au rezultate foarte bune mereu, este momentul să faceți o verificare independentă a stocurilor.
  • Aveți stocuri foarte mari de marfă și este necesar să închideți magazinul sau depozitul pentru a putea finaliza inventarierea, ceea ce înseamnă că pierdeți vânzări pe durata inventarului.
Cum se identifică produsele de către echipele furnizorului?
Cum vă asigurați că inventariați toate produsele sau că nu se scanează de mai multe ori aceleași produse?
Este necesară întreruperea activității economice pentru realizarea unui inventar?
Cât costă serviciile de inventariere mărfuri și stocuri?
Distribuie pe:

IDTotal © 2020 – Toate drepturile rezervate – Servicii Optimizare SEO by Plum Media

Distribuie pe: