Aranjare Marfă și Merchandising

Există perioade în care companiile au vârfuri de încărcare în care personalul existent nu poate face față volumului crescut de activitate. Există soluția de a apela la recrutarea de personal extern, însă aceasta necesită mult timp și este o activitate costisitoare, care nu se justifică pentru angajări pe termen scurt. De asemenea, nici agențiile de recrutare nu pot oferi o soluție rapidă și cu costuri reduse, fiecare candidat recrutat având costuri de angajare similare ca și în cazul posturilor pe durată nedeterminată, ceea ce duce la un raport cost/beneficiu destul de mic.

Leasing personal pentru aranjare marfă merchandising

IDTotal poate oferi o soluție eficientă pentru problema personalului temporar, putând mobiliza în timp foarte scurt persoane deja validate și disponibile care să corespundă profilului solicitat, la nivel național. Acum puteți opta pentru leasing de personal pentru aranjare marfă, activități de merchandising și personal pentru recepții

Merchandising

Leasing personal aranjare marfa si merchandising

Cine are nevoie de asemenea servicii?
Cum funcționează serviciul?
Ținând cont de experiențele anterioare, sau pe baza unor previziuni de încărcare a personalului existent, companiile pot anticipa perioadele în care încărcarea de activitate depășește resursele proprii, precum și necesarul de servicii de merchandising. Pentru depășirea acestor perioade, managerii sunt cei care trebuie să decidă cele mai bune soluții: plata de ore suplimentare pentru personalul existent, recrutarea de personal angajat cu normă parțială sau renunțarea la unele activități pentru a permite traversarea acestor crize.

IDTotal oferă soluția cea mai potrivită pentru traversarea perioadelor de vârf, prin furnizarea de personal cu experiență, disponibil imediat, pe perioade scurte, în toată țara, pe baza unui contract flexibil, fără obligațiile asociate contractelor de muncă. Prin leasing de personal specializat pentru aranjare marfă sau pentru recepții orice firmă va avea un backup în momentele critice.

Companiile care anticipează perioade de încărcare fac o estimare a necesarului de personal suplimentar în fiecare locație și o transmit IDTotal în vederea rezervării resurselor. IDTotal va selecta, instrui și mobiliza tot necesarul de personal suplimentar, asumându-și toate activitățile necesare astfel încât clienții să se poată concentra pe activitățile de bază, putându-se baza că echipele IDTotal vor fi prezente și vor acoperi integral activitățile solicitate.

Clienții vor plăti doar pentru rezultatele obținute, fără să fie nevoie să angajeze personal în mod direct. Raportarea activității se va face în platforma proprie IDTotal, astfel încât pentru client să fie foarte transparent tot ceea ce se întâmplă în teren, toate rezultatele livrate fiind confirmate prin procese verbale semnate cu personalul din teren al clientului.

Cât costă acest serviciu?
Distribuie pe:

© 2018 IDTotal

Distribuie pe: