Aranjare Marfă și Merchandising

Există perioade în care companiile au vârfuri de încărcare în care personalul existent nu poate face față volumului crescut de activitate. Există soluția de a apela la recrutarea de personal extern, însă aceasta necesită mult timp și este o activitate costisitoare, care nu se justifică pentru angajări pe termen scurt. De asemenea, nici agențiile de recrutare nu pot oferi o soluție rapidă și cu costuri reduse, fiecare candidat recrutat având costuri de angajare similare ca și în cazul posturilor pe durată nedeterminată, ceea ce duce la un raport cost/beneficiu destul de mic.

Leasing personal pentru aranjare marfă și merchandising

IDTotal poate oferi o soluție eficientă pentru problema personalului temporar, putând mobiliza în timp foarte scurt persoane deja validate și disponibile care să corespundă profilului solicitat, la nivel național. Acum puteți opta pentru leasing de personal pentru aranjare marfă, activități de merchandising și personal pentru recepții

Merchandising

Leasing personal aranjare marfă și merchandising

Cine are nevoie de asemenea servicii?
Cum funcționează serviciul de aranjare marfă și merchandising?
Cât costă acest serviciu de aranjare marfă și merchandising?

Serviciul de aranjare marfă și merchandising poate fi prestat în mod regulat (cu o periodicitate agreată), sau poate fi oferit la cerere, cu perioadă scurtă de pregătire. Funcție de calificarea personalului, perioada avută în vedere, activitățile necesare a fi realizate, IDTotal va determina un tarif care va fi aplicabil fie la rezultatele livrate (de exemplu număr de produse manipulate, numărul de rafturi pregătite, etc), fie la numărul de ore lucrate (pentru activități la care nu se pot determina foarte ușor tarife pe rezultate).

Distribuie pe:

IDTotal © 2020 – Toate drepturile rezervate – Servicii Optimizare SEO by Plum Media

Distribuie pe: