In general, in domeniul retail si al logisticii exista perioade de varf pe tot parcursul anului. In astfel de perioade, gestionarea activitatii de aranjare a produselor la raft poate deveni o problema importanta care are potentialul de a duce la urmari neplacute precum compromiterea numarului de vanzari sau intarzierea unor lansari de produse, servicii sau deschideri de magazine.

Iata cand trebuie sa apelezi la servicii de merchandising:

Black Friday

Black Friday este o perioadă care poate face pe oricine să se simtă depășit. Marfa vine în cantități mari, se vinde repede, ofertele trebuie actualizate conform dinamicii prețurilor, așa că angajații tăi vor întâmpina dificultăți în gestionare. Din fericire, ID Total dispune de oameni deja pregătiți pentru astfel de situații și pe care ți-i poate pune la dispoziție într-un timp cât mai scurt.

Deschideri de magazine

Deschiderea unui magazin reprezintă un moment crucial pentru ca un business să meargă așa cum s-a plănuit inițial. Totul trebuie să arate perfect, în conformitate cu normele actuale, iar clienții trebuie să dispună de cele mai bune condiții pentru prima zi de cumpărături în complexul respectiv. Prima impresie contează cel mai mult, așa că e nevoie de toate resursele pentru a contura una cât mai bună cu putință.

Relocări

Relocările pot fi o adevărată provocare, de la transport până la rearanjare și, în final, la o adaptare optimă conform noului spațiu desemnat. Pentru toate acestea, personalul existent se poate dovedi drept insuficient, așa că cea mai bună soluție este să apelezi la o companie specializată în servicii de transport și merchandising.

Lansare de produse

Lansarea unui produs necesită, la fel precum în cazul deschiderii unui magazin, o atenție deosebită la detalii și la imaginea oferită în fața publicului. În astfel de momente, se poate ajunge la situația în care să fie nevoie să compromiți alte procese pentru a-i oferi atenția necesară unei astfel de priorități.

Nu trebuie să fii nevoit să faci compromisuri. ID Total este aici ca să te ajute. De fiecare dată când te simți depășit, alege serviciile noastre, iar noi îți vom sta la dispoziție cu personal calificat în cel mai scurt timp.