Servicii de logistică

ID Total este o companie din domeniul tehnologic ce furnizează servicii de logistică de inventariere active, stocuri și optimizare aprovizionare. Activitatea noastră se desfășoară cu ajutorul unei echipe de profesioniști cu o experiență vastă în domeniul economic.

Ne puteți găsi atât în România, cât și în Bulgaria, Serbia sau Republica Moldova. Scopul nostru este să ne ajutăm clienții să își gestioneze mai bine resursele economice și să își consolideze o imagine de încredere în domeniul în care activează.

Lucrăm cu companii din retail, servicii financiare, utilități și alte segmente din domeniul economic. Acestea sunt foarte extinse la nivel național, așa că dețin un număr mare de active ce trebuie administrate cât mai eficient prin intermediul suportului oferit de către noi.

Iată ce servicii de logistică și inventariere iți punem la dispoziție:

Inventariere active

Dacă deții o organizație patrimonială cu multe active și puncte de lucru, atunci noi te vom ajuta cu inventarierea acestora. Astfel, într-un timp foarte scurt, vei obține o situație corectă a patrimoniului atât din punct de vedere contabil, cât și logistic.

Inventariere stocuri de mărfuri

Activezi în retail, distribuție sau logistică? Noi venim la tine și ne ocupăm de inventariere, oriunde în țară. îți asigurăm o planificare eficientă a resurselor în așa fel încât să îți poți organiza reaprovizionarea în cele mai bune condiții.

Servicii de retail audit

Atunci când faci parte din domeniul FMCG, farmaceutic sau de producție, ai nevoie să fii întotdeauna la curent cu ultimele modificări din piață. Noi îți oferim detalii legate de stocurile, prețurile și promoțiile din zona ta de business.

Optimizare aprovizionare

În cadrul segmentului de logistică, am reușit să ne dezvoltăm o platformă software care să îți facă aprovizionarea mai ușoară. Cu ajutorul ID.EAL Stock, determinăm o încărcare optimă a fiecărui magazin în funcție de istoricul de vânzare și de disponibilitatea produselor la raft.

Aranjare marfă și merchandising

Atunci când treci printr-o perioadă aglomerată, personalul de care dispui poate fi depășit cu ușurință de volumul mare de muncă. ID Total vine în ajutorul tău cu personal validat în domeniu și disponibil la nivel național, exact pentru perioada de timp de care ai nevoie.

Ne dorim să devenim cea mai importantă companie ce furnizează servicii de logistică, audit și merchandising din Balcani și din Europa de Est. Recunoaștem calitatea, ne motivăm angajații și țintim împreună către performanță. Atunci când vine vorba despre relația noastră cu clienții, ne bazăm pe integritate, flexibilitate, competență profesională, transparență și pe un puternic spirit inovator.