Vin momente în care simți că job-ul tău nu este tocmai ceea ce ți-ai dori și că nu te ajută să evoluezi nici pe plan profesional, dar nici în viața personală. În acel moment te gândești dacă nu cumva ai avea nevoie de un job flexibil care să susțină un echilibru între timpul pe care îl petreci la lucru și cel pe care ți-l aloci pentru viața personală și pentru alte eventuale proiecte pe care vrei să le dezvolți în viitor.

Există anumite aspecte care îți dau de înțeles că e timpul pentru o schimbare:

 Sarcinile tale nu mai reprezintă o provocare

E drept că ai o senzație de siguranță atunci când te-ai obișnuit deja cu sarcinile pe care le ai la job, dar, dacă faci același lucru de foarte mult timp și nu ți s-a ivit nicio ocazie concretă de promovare, atunci este foarte posibil să te afli într-o zonă de confort care, în viitor, nu îți va aduce niciun fel de beneficiu pentru cariera ta. La Talender ai job-uri flexibile variate care îți oferă mereu o nouă perspectivă asupra rezolvării sarcinilor de zi cu zi.

 Nu ai timp pentru tine

Un job obișnuit presupune, de obicei, 8 ore de muncă pe zi, plus pauza de o oră, la care adăugăm timpul petrecut pe drum sau peste program, atunci când e cazul. Dacă deja statul peste program a devenit o obișnuință, atunci e clar că timpul dedicat vieții tale personale este cel puțin insuficient. De aceea, atunci când simți că job-ul îți ocupă prea mult din zi, poți apela la un altul mai flexibil, care să îți permită să fii mai atent cu tine și cu cei dragi.

 Simți că nu ești apreciat

Nu toți managerii se pricep la comunicare. Din această cauză, feedbackul lipsește de foarte multe ori, ceea ce te face să îți pierzi motivația tocmai pentru că nu ai o idee clară dacă ceea ce faci tu contează suficient de mult pentru companie. Comunicarea defectuoasă este o cauza importantă pentru care angajații buni își părăsesc angajatorii și măsurile luate în această privință nu sunt suficiente.

Dacă job-ul tău nu te mai satisface, nu îți aduce noutăți și nu simți că îți respectă echilibrul dintre viața profesională și cea personală, atunci aplică pentru un job flexibil care îți va oferi mai mult timp și care îți va aduce noi provocări. Intră pe www.talender.ro și alege ceea ce-ți place mai mult.