În primul rând, la ce se referă retail audit? Este vorba despre un proces amplu cu ajutorul căruia o companie primește informații relevante legate de anumite caracteristici ale pieței. Toate acestea au ca scop o mai bună poziționare în domeniu prin aflarea prețurilor concurenței și prin configurarea promoțiilor în așa fel încât acestea să fie competitive.

De ce să apelezi la un program de retail audit?

Prețuri competitive

Prin înțelegerea competiției, vei putea configura prețurile produselor tale în așa fel încât să fie competitive și să genereze vânzări. Acesta este un element cheie în poziționarea afacerii tale și trebuie să își facă simțită prezența în planificarea campaniilor din viitor.

Conformitate

Auditul de conformitate este realizat pentru a te asigura că promoțiile din cadrul campaniilor din magazinele tale sunt respectate în fiecare locație existentă. Se verifică stocurile, poziționarea produselor în raft și, astfel, este susținută consolidarea brand-ului companiei.

Feedback imediat

Nu trebuie să aștepți timp îndelungat pentru un verdict. În vreme ce agenții ID Total culeg date din teren, tu vei avea acces în timp real la informațiile procesate prin platforma noastră informatică pe care o vei putea consulta prin intermediul contului tău personalizat.

Economisești bani

Atunci când plănuiești să investești bani într-o campanie de retail, trebuie să ai informații concrete legate de concurență și de planurile pe care ar trebui să le pui în aplicare pentru a avea succes. În caz contrar, te poți confrunta cu rezultate slabe în ciuda unor investiții mari, ceea ce duce la pierderi notabile pentru bugetul tău.

De aceea, ID Total îți oferă o gamă largă de servicii care te vor ajuta să îți pui la punct magazinul pentru a susține creșterea numărului de vânzări. Apelează la noi și îți vom veni în ajutor cu o întreagă echipa de profesioniști.