Politică de confidențialitate


Politică de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI TERMENI SI CONDITII

ID TOTALACTIVE SRL

INTRODUCERE
Prezenta Politica de Confidentialitate descrie categoriile datelor dvs. pe care le prelucram, modalitatea si scopurile in care le colectam si prelucram, in ce situatii transferam si/sau dezvaluim date cu caracter personal si diversele drepturi si optiuni de care dispuneti in legatura cu datele personle.
In acelasi timp, Politica noastra de Confidentialitate detaliaza modul in care prelucram datele cu caracter personal in gestionarea relatiei cu utilizatorii site-ului.

Va rugam sa consultati si Termenii si Conditiile noastre, disponibile pe www.gdpr.idtotal.com si Politica Cookie detaliata in acestea, in care se explica folosirea cookie-uri lor/altor dispozitive de localizare web prin intermediul website-ului nostru.

In mod normal, website-ul nostru poate fi utilizat fara introducerea de date cu caracter personal. Cand datele cu caracter personal sunt colectate pe site (precum: nume, prenume, adresa de e-mail, date personale din CV), acestea sunt colectate intrucat persoana interesata furnizeaza aceste date site-ului in mod voluntar.
Ca regula, ID TOTALACTIVE SRL colecteaza si prelucreaza datele pe care utilizatorii site-ului aleg in mod liber sa le furnizeze.
Politica de confidentialitate a site-ului ID TOTALACTIVE SRL se aplica oricarui vizitator/utilizator al site-ului, indiferent daca acesta are sau nu cont pe site-ul ID TOTALACTIVE SRL.
In masura in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre ID TOTALACTIVE SRL va sfatuim sa nu accesati site-ul, sa nu va inregistrati sau sa ne transmiteti, prin intermediul site-ului, documente care contin date cu caracter personal.

CINE PRELUCREAZA DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

ID TOTALACTIVE SRL , denumita in continuare ID TOTALACTIVE SRL, o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti, str. Viitorului, nr. 70, Sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/9798/2000, CIF RO13480369, este operatorul datelor dvs. cu caracter personal.

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRAM

ID TOTALACTIVE SRL colecteaza si prelucreaza doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii/vizitatorii le pun la dispozitia ID TOTALACTIVE SRL, prin accesarea si vizitarea de catre acestia a site-ului, precum prin crearea si actualizarea contului www.gdpr.idtotal.com .
Colectam date cu caracter personal care va privesc si la care avem acces prin accesarea si vizitarea de catre dumneavoastra a website-ului, respectiv prin crearea si actualizarea contului pe care il inregistrati prin utilizarea website-ului.
In procesul de recrutare, urmatoarele informatii sunt necesare: nume si prenume, domiciliu, numar de telefon, adresa e-mail, studii, calificari, atestate, experienta profesionala, limbi straine, cunostinte PC, detinere permis auto. Orice alta informatie ne furnizati nu este necesara si va fi stearsa, in masura in care este posibil.
De asemenea, pe parcursul procesului de recrutare, in timpul interviului primim informatii direct de la dvs. si/sau de la potentialul angajator, cum ar fi: nume si prenume, domiciliu, numar de telefon, adresa e-mail, studii, calificari, atestate, experienta profesionala, limbi straine, cunostinte PC, detinere permis auto.
De asemenea, este posibil sa cerem referinte despre dvs. de la fosti angajatori, insa doar pe baza consimtamantului dvs.

Prelucram, de asemenea, date cu privire la posturile pentru care ati aplicat sau pentru care ati fost avut in vedere pentru recrutare, precum si pozitiile pentru care ati fost angajat ca urmare a procesului de recrutare parcurs la ID TOTALACTIVE SRL.

De asemenea este posibil ca terte parti, avand calitatea de furnizori de aplicatii, instrumente, widget-uri si plug-in-uri de pe site-ul nostru, cum ar fi instrumentele social media, sa foloseasca mijloace automate de colectare a datelor privind interactiunea dumneavoastra cu respectivele platforme. In aceasta situatie, datele sunt colectate direct de acei furnizori, ceea ce inseamna ca in legatura cu colectarea de date facuta de catre furnizorii respectivi, persoanele ale caror date sunt prelucrate de catre acestia trebuie sa consulte politicile de protectia datelor si notele de informare ale acelor furnizori intrucat in cazul acelei prelucrari se aplica politicile furnizorilo. Sub rezerva legislatiei aplicabile, ID TOTALACTIVE SRL nu este responsabila pentru practicile acestor furnizori privind protectia datelor.

De asemenea, ID TOTALACTIVE SRL colecteaza urmatoarele tipuri de date cu caracter personal apartinand persoanelor care decid sa se inregistreze pe site, prin completarea formularului pentru activarea contului:

– Parola si confirmarea parolei la prima inregistrare pe site;
– Date de contact (numele, prenumele, e-mailul);
– Codul de verificare inainte de salvarea informatiilor;
Pe langa acestea, in cazul in care dupa inregistrarea contului decideti sa furnizati informatiile din CV, respectiv doriti sa aplicati pentru o pozitie afisata de catre ID TOTALACTIVE SRL, ID TOTALACTIVE SRL va colecta toate datele cu caracter personal pe care aplicantul le va trece in CV, prin intermediul contului, precum dar fara a se limita la:
– Date personale (nume si prenume, adresa email);
– Experienta profesionala (companie, pozitie, responsabilitati);
– Istoricul educatiei (nivel studii, institutie, oras, specializare, perioada)
– Limbi straine cunoscute si alte abilitati profesionale;
– Anul nasterii;
– Calitatea de membru in diferite organizatii profesionale;

CUM COLECTEAZA ID TOTALACTIVE SRL DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

Putem colecta date cu caracter personal cu privire la dvs. in anumite imprejurari, inclusiv:
In momentul in care navigati, solicitati informatii sau interactionati pe website-ul nostru: www.gdpr.idtotal.com
In momentul in care ne contactati, prin intermediul formularului de contact
In momentul in care va creati un cont pe website-ul nostru
In momentul in care aplicati la un job postat pe website-ul nostru si/sau pe portaluri de recrutare

In momentul in care ne puneti, in orice fel, la dispozitie, informatii despre dvs., in vederea participarii la procesul de selectie pentru o pozitie deschisa, in portofoliul ID TOTALACTIVE SRL si includerii CV-ului dvs. in baza de date ID TOTALACTIVE SRL

In anumite imprejurari, colectam date cu caracter personal cu privire la dvs. de la o sursa terta. Spre exemplu, putem colecta date cu caracter personal de pe portalurile de recrutare de tipul BestJobs, Ejobs, Hipo. Va rugam sa cititi termenii si conditiile de confidetialitate a respectivelor portaluri. In orice caz, cu privire la datele pe care la colectam de la terti, prezentele conditii se aplica corespunzator.

TEMEIURI JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune care reprezinta o prelucrare, conform legii, (cum ar fi, dar fara a se limita la colectare, stocare, inregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dvs. cu caracter personal va fi efectuata pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:
Prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale ID TOTALACTIVE SRL, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza asupra acestor interese. Concret, datele sunt prelucrate in baza interesului legitim al ID TOTALACTIVE SRL de a presta serviciile solicitate de clientii nostri si sa furnizam acestora potentiali candidati care sa corepunda profilului descris de acestia. De asemenea, ne dorim sa va propunem pozitii potrivite asteptarilor dvs.
Prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale

IN CE SCOPURI VA PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Va putem folosi datele cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri :
Selectie si plasare a fortei de munca, resurse umane: Datele furnizate sunt necesare pentru a identifica daca experienta dvs. profesionala si pregatirea dvs. sunt potrivite pentru pozitia pentru care ati aplicat sau pentru o pozitie deschisa in portofoliul ID TOTALACTIVE SRL. Datele colectate sunt utilizate in scopul informarii dvs. cu privire la job-urile pentru care ati aplicat, in vederea programarii interviului si comunicarii rezultatelor interviului, in vederea informarii dvs, cu privire la joburi noi care consideram ca sunt de interes pentru dvs. si solicitarii acordului ca dvs. sa fiti parte a unui nou proces de recrutare. Utilizarea datelor in scopul mentionat poate implica transferul acestor date catre terte parti, potentiali angajatori.
Solutionarea oricaror cereri si /sau eventuale reclamatii si furnizarea oricaror informatii solicitate prin completarea formularului de contact. In cazul in care doriti sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, atat solicitarea de a ne contacta astfel cat si datele transmise (nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, mesajul, subiect, oras, companie) vor fi pastrate in vederea procesarii solicitarii primite si in vederea asistarii cu alte solicitari ce vor urma primei.
Analizarea si imbunatatirea serviciilor si comunicarilor noastre catre dvs.;
Protejarea securitatii si gestionarea accesului la sediul nostru, sistemele IT si de comunicare, platformele online, website-urile si celelalte sisteme;
In scopul monitorizarii si evaluarii conformitatii cu politicile si standardele noastre;
In orice scop aferent si/sau auxiliar oricarora dintre cele de mai sus sau orice alt scop pentru care datele dvs. cu caracter personal ne-au fost furnizate.

In cazul in care ne-ati acordat expres consimtamantul dvs., va putem prelucra datele cu caracter personal si in urmatoarele scopuri:

Comunicarea cu dvs. prin canalele pe care le-ati aprobat pentru a va tine la curent in ceea ce priveste ID TOTALACTIVE SRL, anunturi si alte informatii cu privire la serviciile si produsele ID TOTALACTIVE SRL, precum si evenimente si proiecte ID TOTALACTIVE SRL (marketing direct);
Nu vom folosi datele dvs. cu caracter personal in luarea unor decizii automate care sa va afecteze sau sa creeze alte profiluri decat cele descrise mai sus.

PARTAJAREA DATELOR DVS. CU CARACTER PERSONAL

Va putem partaja datele cu caracter personal in urmatoarele imprejurari:
Daca ati aplicat la un anunt postat de ID TOTALACTIVE SRL, in vederea participarii la procesul de recrutare pentru ocuparea respectivului post, vom comunica datele dvs. personale anagajatorului pentru care se efectueaza recrutarea. Acesta este, la randul sau operator de date cu caracter personal astfel incat recomandam parcurgerea politicii de confidentialitate comunicata de acesta.
De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu instante de judecata, autoritati de aplicare a legii, autoritati de reglementare sau avocati sau alte persoane daca se dovedeste necesar in mod just in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in justitie sau a unui drept natural, sau in scopul unui proces de solutionare alternativa, confidentiala a diferendelor.

Putem folosi date cu caracter personal agregate si statistici in scopul monitorizarii folosirii website-ului ID TOTALACTIVE SRL.
De asemenea, va putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele noastre imputernicite, in principal prestatori de servicii din cadrul sau din afara ID TOTALACTIVE SRL in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, in numele nostru si doar in conformitate cu instructiunile noastre. Astfel, in momentul in care accesati sectiunea JOBURI de pe site-ul www.gdpr.idtotal.com, datele dvs. sunt partajate prin aplicatia pe care ID TOTALACTIVE SRL o utilizeaza pentru a gestiona si administra intern baza de date si care are calitatea de imputernicit raportat la datele cu caracter personal.

ID TOTALACTIVE SRL va pastra controlul asupra datelor dvs. cu caracter personal si va folosi masuri corespunzatoare de protectie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal in momentul solicitarii respectivilor prestatori de servicii;

De asemenea, ID TOTALACTIVE SRL isi rezerva dreptul de a transfera datele dumneavoastra personale in cazul unor operatiuni de reorganizare si/sau transfer al patrimoniului sau parti ale patrimoniului catre terti cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Altfel, va vom divulga datele cu caracter personal doar cand ne instruiti sau ne acordati permisiunea, cand ni se impune prin legea aplicabila sau reglementari sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale sa procedam astfel, sau astfel cum se impune in vederea investigarii unor activitati frauduloase sau infractionale.
Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate catre terte persoane sau catre parteneri in scopuri de marketing direct.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pot fi pastrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor nostri sau in format tiparit. Am adoptat toate masurile ce se impun, atat cu privire la persoanele care intra in contact cu datele, spatiile in care sunt prelucrate datele, cat si cu privire echipamentele tehnice utilizate in legatura cu prelucrarea datelor, pentru a ne asigura ca datele sunt prelucrate in siguranta, cu asigurarea confidentialitatii acestora si impiedicarea accesului neautorizat sau pierderii datelor.

ACTUALIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail, daca doriti sa actualizati orice alte informatii despre dvs., sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne anuntati prin comunicarea unui e-mail la office@idtotal.ro

In cazul in care va aflati in baza de date ID TOTALACTIVE SRL si aplicati la unul dintre posturile vacante in cadrul ID TOTALACTIVE SRL, prin intermediul platformelor: BestJobs sau E-jobs sau platforme dedicate, indicand aceeasi adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat in baza de date ID TOTALACTIVE SRL, in momentul in care aplicati datele dvs. sunt actualizate in mod automat in baza noastra de date si implicit in contul dvs. de utilizator.

In cazul in care aveti un cont de utilizator pe site, si aplicati prin oricare metoda la unul dintre posturile noastre vacante (mail, platforme de recrutare altele decat BestJobs si E-jobs, recomandari etc.), utilizand aceeasi adresa de e-mail cu cea cu care sunteti inregistrat in baza de date, ID TOTALACTIVE SRL actualizeaza datele pe care le detinem despre dvs. actualizarile astfel operate putand fi vizualizate din contul dvs.

De asemenea, daca ati aplicat pentru o pozitie din portofoliul ID TOTALACTIVE SRL, puteti vizualiza datele pe care le detinem in baza de date, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul ID TOTALACTIVE SRL, utilizand sectiunea Inregistrare candidat.

Mai multe detalii despre modul de creare a unui cont si administrare a datelor puteti gasi in sectiunea Termeni si Conditii.

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL

ID TOTALACTIVE SRL a implementat masuri tehnice si organizatorice pentru organizarea procesului si criteriilor prevazute pentru stergerea sau eliminarea datelor dvs. cu caracter personal.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi sterse sau eliminate atunci cand nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost primite sau atunci cand solicitati stergerea datelor, prin exercitarea dreptului de a fi uitat si ID TOTALACTIVE SRL nu mai are obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom pastra datele dvs. cu caracter personal atunci cand acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apararea de catre ID TOTALACTIVE SRL a unui drept al dvs. sau al altei persoane in justitie, pana la finalul perioadei de retentie relevante sau pana la solutionarea respectivelor actiuni in instanta.
Datele dvs. sunt prelucrate pe parcursul procesului de recrutare aferent postului pentru care ati aplicat si sunt pastrate timp de 12 luni de la incheierea procesului. La implinirea acestui termen, datele sunt sterse cu privire la respectivul proiect. Cu toate acestea, vom continua sa prelucram datele dvs. personale, mentinandu-le in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii deschise care se potrivesc profilului dvs.
In cazul in care nu doriti acest lucru, ne puteti informa in scris, prin e-mail, la adresa office@idtotal.ro

Cu exceptia cazului in care ne solicitati in mod expres sa stocam datele dvs. cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului in care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apararea unui eventual drept in justitie fara perioada de pastrare, datele cu caracter personal vor fi sterse in termen de 5 ani de la data la care au fost colectate.

Daca doriti sa aflati toate datele pe care ID TOTALACTIVE SRL le prelucreaza despre dvs. va rugam sa ne trimiteti o cerere in acest sens la adresa: office@idtotal.ro
In cazul in care nu va mai doriti sa fiti in baza de date ID TOTALACTIVE SRL va rugam sa solicitati acest lucru la adresa de e-mail: office@idtotal.ro, noi vom sterge datele dvs, in conditii de securitate si nu veti primi de la noi informatii privind pozitiile vacante ce se potrivesc profilului dvs.

DREPTURILE DVS. IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

1. Dreptul de a cere ID TOTALACTIVE SRL accesul la aceste date. Aveti dreptul de a obtine de la ID TOTALACTIVE SRL o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti acces la datele respective si la urmatoarele informatii: ce date prelucram, in ce scop, daca acestea au fost divulgate tertilor si cui, precum si perioada de stocare a acestor date. Va vom reinforma, de asemenea, cu privire la drepturile pe care le aveti in ce priveste datale persoanale, drepturi detaliate in aceasta informare. Puteti solicita comunicarea informatiilor de mai sus in format electronic, situatie in care datele vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat de noi in mod curent, cu exceptia cazului in care solicitati comunicarea acestora in alt format.

2. Dreptul de a cere ID TOTALACTIVE SRL rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine, fara intarzieri nejustificate rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracte personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

3. Dreptul de a cere ID TOTALACTIVE SRL stergerea datelor. Aveti dreptul de a cere ID TOTALACTIVE SRL stergerea datelor personale care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar ID TOTALACTIVE SRL are obligatia de a sterge datele cu caracter personal care va privesc, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele motive:
Datele cu caracter personal nu sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate
Va exercitati dreptul de opozitie, in conditiile descrise la dreptul de opozitie si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea
Va exercitati dreptul de opozitie cu privire la utilizarea datelor dvs. in scopul marketingului direct
Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
Datele personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale a operatorului in temeiul legislatiei europene sau nationale.

4. Dreptul de a cere ID TOTALACTIVE SRL restrictionarea prelucrarii. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal, in urmatoarele conditii:
Daca contestati exactitatea datelor prelucrate, pentru o perioada care sa ne permita sa verificam exactitatea datelor.
Daca prelucrarea este ilegala, si nu v-ati exercitat dreptul de stergere, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii
Daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta
In cazul in care v ati opus prelucrarii, pe perioada pe care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
In cazul in care ati obtinut restrictionarea prelucrarii va vom informa inainte de ridicarea restrictiei.

5. Dreptul la opozitie. In orice moment aveti dreptul din motive legate de situatia particulara in care va aflati, de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale. Nu vom mai prelucra datele dvs. cu exceptia cazului in care avem motive legitime si imperoase, pe care le vom dovedi, care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor drepturilor si liberatilor dvs. sau daca scopul prelucrarii este constatarea exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment, atunci cand scopul prelucrarii il reprezinta marketingul direct, inclusiv la crearea de profiluri atunci cand masura este legata de marketingul direct respectiv.
Atunci cand va opuneti prelucrarii, in conditiile de mai sus, datele cu caracter personal nu mai sunt prelucrate.

Drepturile mentionate mai sus pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, adresata ID TOTALACTIVE SRL, la adresa office@idtotal.ro . Este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea comunicandu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligatiile de securitate pe care le avem si a impiedica divulgarea neautorizata a datelor.
Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns in timp util.
Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru, aveti dreptul de inainta plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Prezenta Politica de Confidentialitate a fost actualizata in luna aprilie 2021. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate si/sau o vom pune la dispozitie in alt mod.

CONFIDENTIALITATE

Va asiguram ca datele dvs. se prelucreaza cu respectarea legii, in conditii de securitate si confidentialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atat intern, cat si in ce priveste colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor nostri indeplinirea acelorlasi conditii de Securitate si confidentialitate, in ce priveste datele personale. In cazul in care, in baza consimtamantul dvs, comunicam date tertilor, solicitam acestora respectarea cerintelor legale prinvind prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONTACT

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice intrebari legate de prezenta politica de confidentialitate, precum si de prelucrarea datelor dvs., va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@idtotal.ro

Termeni si conditii

Acesti Termeni si conditii (T&C) descriu termenii si conditiile pe care fiecare parte le accepta prin utilizarea web site-ului www.gdpr.idtotal.com .

Web site-ul www.gdpr.idtotal.com ( denumit Website-ul, in cele ce urmeaza) apartine societatii ID TOTALACTIVE SRL, denumita in continuare ID TOTALACTIVE SRL, o societate romaneasca cu sediul social in Bucuresti , str. Viitorului, nr. 70, Sector 2, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/9798/2000, CIF RO13480369.

Prin accesarea website-ului va exprimati acordul de a va supune conditiilor si regulilor enuntate in T&C. Aceste Conditii de Utilizare pot fi modificate periodic, iar utilizarea de catre dvs. a acestui Website este supusa T&C actuale la data utilizarii Website ului. Verificati in mod regulat aceste Conditii de Utilizare, pentru a va asigura ca sunteti de acord cu acestea. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa nu utilizati Website-ul.

  1. Continutul website-ului

Website-ul este utilizat in vederea conectarii cu clientii, potentialii clienti si potentialii candidati pentru pozitiile pentru care ID TOTALACTIVE SRL asigura consultanta cu privire la recutare, pentru a face cunoscute serviciile ID TOTALACTIVE SRL, pentru postarea de stiri, informatii si documente de interes in privinta resurselor umane.

Persoanele juridice interesate de serviciile oferite de catre ID TOTALACTIVE SRL ne pot contacta prin intermediul formularului de contact sau direct, prin utilizarea datelor de contact ale ID TOTALACTIVE SRL, din site.

Persoanele fizice care sunt interesate de anunturile privind pozitiile vacante sau doresc sa transmita CV-ul pentru baza de date ID TOTALACTIVE SRL, pot aplica prin crearea unui cont de utilizator in website, precum si prin transmiterea unui CV la adresa de e-mail indicata in website.

ID TOTALACTIVE SRL nu garanteaza utilitatea, precizia, exhaustivitatea sau relevanta materialelor si informatiilor publicate pe site. Orice raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la materialele publicate pe website este exclusa, cu exceptia cazului in care aceasta raspundere este cauzata de frauda sau denaturarea frauduloasa din partea noastra.

Informatiile publicate si/sau disponibile in Website nu constituie in niciun caz furnizarea de servicii de personal, de consultanta sau a oricarui alt tip de servicii. ID TOTALACTIVE SRL exclude in mod expres orice fel de raspundere pentru deciziile luate de dvs. pe baza informatiilor si materialelor din website.

  1. Securitate

Implementam masuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existentei virusilor. Cu toate acestea, trebuie sa aveti in vedere faptul ca masurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt in totalitate fiabile si ca, prin urmare, nu putem garanta neexistenta unor virusi sau a oricaror alte elemente care ar putea cauza modificari ale sistemelor dvs. informatice sau ale datelor si fisierelor continute in sistemele dvs. Intotdeauna este recomandat utilizatorilor sa foloseasca programe anti virus pentru continuturile pe care le descarca de pe internet.

ID TOTALACTIVE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Acesta are responsabilitatea de a avea grija de datele confidentiale conforme noului cont creat. Utilizatorul nu trebuie sa isi faca cunoscute datele de logare pe cont tertelor persoane.

ID TOTALACTIVE SRL a adoptat masuri rezonabile pentru a asigura securitatea si confidentialitatea datelor care circula prin intermediul Website-ului www.gdpr.idtotal.com si transmise prin sistemul sau informatic; ID TOTALACTIVE SRL verifica periodic ca site-ul, serverul/serverele si mail-urile expediate de www.gdpr.idtotal.com sa nu contina virusi sau componente daunatoare. In orice caz, in cazul in care astfel de programe daunatoare sunt descoperite, ID TOTALACTIVE SRL va face toate demersurile necesare si posibile pentru a inlatura programul/programele daunator/daunatoare si a remedia daunele produse. Ne simtim obligati sa va informam ca transmiterea de date cu caracter personal pe internet (prin comunicare pe e-mail spre exemplu) poate fi expusa unor vulnerabilitati de securitate. Nu exista nicio posibilitate sau metoda de a proteja datele cu caracter personal in mod absolut astfel incat sa nu poata fi accesate de catre terte persoane.

  1. Proprietate intelectuala

ID TOTALACTIVE SRL detine drepturile legale de utilizare a informatiilor si materialelor postate pe website. Tot ceea ce vedeti sau cititi pe website (cum ar fi imagini, fotografii, ilustratii, texte, clipuri video si alte materiale) este protejat prin drepturi de autor, marci comerciale si alte legi privind proprietatea intelectuala.

Este interzisa efectuarea oricaror reproduceri, transformari, distribuiri sau comunicari publice, sau punerea la dispozitie, extragerea, sa reutilizati, reutilizarea sau utilizare, in orice alt mod, orice material si/sau informatie aflata pe acest Website, cu exceptia modurilor in care acest lucru este permis prin T&C sau cu exceptia cazurilor in care legea aplicabila va permite acest lucru.

Precizam ca datele din baza de date se actualizeaza automat atunci cand aplicati la anunturile de recrutare ID TOTALACTIVE SRL, prin intermediul platformelor BestJobs sau Ejobs sau alte platforme de recrutare si furnizati ca adresa de e-mail adresa utilizata pentru crearea contului/adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat in baza de date ID TOTALACTIVE SRL.

Daca doriti sa aflati toate datele pe care ID TOTALACTIVE SRL le prelucreaza despre dvs. va rugam sa ne trimiteti o cerere in acest sens la adresa: office@idtotal.ro .

4. Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul www.gdpr.idtotal.com foloseste, ca majoritatea website-urilor, cookies, pentru a le oferi vizitatorilor o experienta placuta atunci cand ne viziteaza pagina. Website-ul nostru foloseste cookies pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor care ajung la noi. Cookie-urile sunt utile deoarece ajuta la realizarea unui continut adecvat utilizatorilor, prezentat intr-un mod atractiv, ne ajuta ca site-ul nostru sa fie mai prietenos utilizatorilor si mai sigur.

Utilizarea cookie-urilor se supune Politicii privind utilizarea cookie-urilor, care face parte din prezentele T&C si care este disponibila aici: www.gdpr.idtotal.com

5. Informatii cu caracter personal

Colectarea si utilizarea informatiilor dvs. cu caracter personal se supune Politicii noastre de Confidentialitate, care face parte din prezentele Conditii de Utilizare si care este disponibila aici: www.gdpr.idtotal.com

6. Garantii, limitarea raspunderii

Utilizarea Website-ului si/sau a materialor si informatiilor puse la dispozitie prin intermediul website-ului este pe riscul dvs. si toate elementele de pe Website va sunt puse la dispozitie CA ATARE SI ASTFEL CUM SUNT DISPONIBILE, FARA NICIUN FEL DE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA.

7. Legea aplicabila si jurisdictia

Orice neintelegeri cu detinatorul website-ului sunt rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii partilor. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente din municipiul Bucuresti.

8. Contact

Intrebarile, comentariile si cererile referitoare la T&C trebuie adresate, in scris, la adresa de e-mail: office@idtotal.ro .

Va multumim pentru vizitarea website-ului www.gdpr.idtotal.com ! In fiecare zi va stam la dispozitie cu informatii utile despre serviciile ID TOTALACTIVE SRL.