Într-o lume în care majoritatea companiilor își desfășoară programul de lucru de la 9:00 la 18:00, foarte mulți angajați au adus în discuție problema orelor flexibile. Motivele pentru care aceștia își doresc un job cu un program de acest tip sunt diverse și este posibil ca și tu să te regăsești în ele.

Sunt mai motivați

Faptul că programul le permite să facă și alte lucruri, cum ar fi să își urmeze pasiunile, îi face să fie mai motivați. Cel mai probabil, nu este nevoie de 8 ore pe zi pentru a-ți termina sarcinile. Mulți angajați reușesc să ducă totul la bun sfârșit mult mai devreme și tind să își irosească restul timpului.

Devin mai productivi

După cum am scris și mai sus, îți poți termina treaba în mai puțin de 8 ore. Doar că, știind că acestea îți stau la dispoziție în întregime, tinzi să te lungești și să pierzi timpul fără să faci mare lucru. Drept consecință, intervine oboseala, iar tu nu mai activezi la capacitate maximă.

Dacă ți s-ar limita timpul la, să zicem, 6 ore, te-ai mobiliza în așa fel încât să termini totul la timp și să fii mai energic. Alege un job cu program flexibil de AICI.

Sănătatea favorizează moralul

Este foarte important ca angajații să își mențină o sănătate solidă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Un program prea lung, eventual cu ore suplimentare, le poate deteriora, în timp, condiția generală. Ca urmare, apar problemele de sănătate.

În schimb, un job cu program flexibil îi permite angajatului să aibă timp pentru el și, astfel, să își îmbunătățească moralul.

Se construiește încredere

Atunci când angajatului i se oferă un program flexibil, se dă startul unei relații de încredere. De ce? Pentru că șeful său ii dă posibilitatea de a-și desfășura activitatea după bunul plac, asumându-și că acesta va duce sarcinile la bun sfârșit fără asistență permanentă. De aceea, angajații sunt mult mai motivați și pot păstra un echilibru potrivit între carieră și viața personală.

Pentru că știm cât de importante sunt aceste aspecte pentru tine, îți punem la dispoziție o platformă special concepută pentru ca tu să găsești job-ul flexibil pe care l-ai căutat.