Industria de Retail

Servicii de Retail

Oferim cele mai bune servicii de inventariere pentru magazine si retail. Competitivitatea este cuvântul de ordine în retail. Provocările cu care se confruntă companiile din retail sunt numeroase, iar lupta pentru interesul consumatorilor înseamnă adesea gestionarea unui număr mare de activități. IDTotal permite retailerilor să se concentreze pe acele activități cheie în relația cu clienții lor, ajutându-i să fie pregătiți să facă față unui volum de activitate în creștere, fără să sacrifice profitabilitatea și fără o creștere de costuri.

Externalizare servicii inventariere pentru magazine și retail

Inventarierea este o activitate obligatorie din punct de vedere legal. Ea este necesară pentru asigurarea unei funcționări normale a companiei. Inventarierea de stocuri este o responsabilitate  de business a administratorului. Externalizare este o masura imperios necasară dacă:

  • nomenclatorul de produse a ajuns la mai mult de 5.000 de coduri
  • aveți peste 10 locații la distanțe mari, iar mobilizarea personalului este dificilă
  • există suspiciuni de fraudă sau de manipulare a rezultatelor inventarelor
  • aveți stocuri mari de marfă.

De cele mai multe ori, inventarierea în retail presupune închiderea magazinului sau depozitului, iar acest lucru duce la pierderi de vânzări pe perioada inventarului. Externalizând serviciile de inventariere din magazine sau retail, puteți reduce aceste pierderi.

Clienți Relevanți

Logo Telekom

Logo PPT

Fabory

 

Servicii Oferite

Distribuie pe:

IDTotal © 2020 – Toate drepturile rezervate – Servicii Optimizare SEO by Plum Media

Distribuie pe: