Te-ai întrebat vreodată care sunt factorii principali care îi motivează pe angajați la locul de muncă? Se pare că nu doar banii sunt importanți pentru oameni, ci și alte aspecte care țin de dezvoltarea atât personală, cât și profesională a acestora.

Considerând că banii reprezintă deja un factor bine cunoscut, haideți să enumerăm o scurtă listă cu elementele principale care joacă un rol decisiv în implicarea angajaților la locul de muncă:

Posibilitatea de a învăța

Oamenii își doresc să învețe de fiecare dată ceva nou, să încerce lucruri diferite și să dobândească cât mai multe abilități de-a lungul carierei. Un job care îți dă posibilitatea să asimilezi de fiecare dată informații noi te face să simți că evoluezi în fiecare zi și că vei avea întotdeauna cunoștințe solide în portofoliu, cunoștințe pe care le vei putea folosi pentru a fi cât mai performant în ceea ce faci.

Comunicarea deschisă

Orice angajat își dorește o comunicare deschisă în cadrul job-ului. Tot ceea ce ține de condițiile de lucru trebuie precizat în mod transparent, fără a lăsa urme de îndoială. Astfel, atmosfera de la job va fi una de bun augur și va inspira încredere reciprocă, factor esențial în buna desfășurare a activității.

Inovația

Deschiderea către sugestii reprezintă un factor motivațional cheie în viziunea angajaților, mai ales în rândul celor care se ocupă de research și de dezvoltare. Faptul că o companie face tot posibilul pentru a implementa o idee promițătoare îi arată angajatului apreciere și disponibilitate pentru inovație.

Flexibilitatea

Poate cel mai important factor, flexibilitatea îi ajută pe angajați să formeze un echilibru constant între viața profesională și cea personală.  Astfel, oamenii nu simt acea constrângere specifică unui job foarte strict din punct de vedere al orelor de lucru și pot gestiona mai multe activități în același timp.

Dacă îți dorești un job flexibil care să îți permită să te ocupi de toate aspectele importante din viața ta de zi cu zi, apelează la www.talender.com. Aici poți alege dintr-o varietate de locuri de muncă concepute după disponibilitatea ta.